Hovenierswerkzaamheden

Van tuinontwerp tot en met de aanleg en onderhoud van uw tuin.

Hengeveld ongediertebestrijding + groen kan u het totaalpakket van hovenierswerkzaamheden bieden.

Onderhoud

Een tuin heeft regelmatig onderhoud nodig. Wij nemen dit graag voor u uit handen, indien u hiervoor niet de kennis, kunde of tijd heeft. Wij beschikken over de juiste materialen en machines om het tuinonderhoud vakkundig en efficiënt voor u te volbrengen. We snoeien en scheren hagen, verticuteren en maaien gras, bemesten borders, ruimen bladeren en voeren alle andere onderhoudswerkzaamheden uit.

Tuinaanleg

Tuinaanleg is een spannend onderdeel van het creëren van uw ideale tuin. In deze fase heeft u de keuze gemaakt voor een bepaald ontwerp en ziet u al voor zich hoe uw tuin eruit zal gaan zien. Nog even en dan kunt u ‘s zomers van de zon in uw achtertuin genieten of tijdens uw lunchpauze een wandeling maken door de prachtige bedrijfstuin. Voor het zover is, moet de tuin aangelegd worden.

Aanleg bestrating en sierbestrating

Het straatwerk en tegelwerk is een wezenlijk onderdeel van uw tuin of terras; en bepaalt misschien zelfs wel voor een groot deel de uitstraling. Dus moet ook de bestrating en sierbestrating er strak bij liggen, net als uw tuin zelf. Wij verzorgen dat voor u. Ongeacht of dat klinkers, tegels, beton of natuursteen zijn.